Tips om, hvordan at købe og Shop for autentiske indfødte indiske udskæringer

Mange besøgende til Pacific Northwest vil blive udsat for indfødte indiske kunst mens touring regionen, navnlig i British Columbia. Blandt denne aboriginal kunst er storslået håndlavede Pacific Northwest indfødte indiske træ udskæringer af de canadiske aboriginal kunstnere i BC. Mens der i nogle af de store canadiske byer (Toronto, Vancouver og Montreal) eller andre populære med internationale besøgende som Banff turistområder, bliver sådanne udskæringer set på forskellige detailbutikker og vises på nogle museer samt nogle offentlige områder som f.eks parker. Da Pacific Northwest indfødte indiske kunst har været at få mere international eksponering, kan folk se denne aboriginal kunstform på gallerier og museer ligger uden for nordvest for.

Som et resultat, vil mange turister og kunstsamlere beslutte at købe indfødte indiske kunst som nice souvenirs til deres hjem eller som meget unikke gaver til andre. Antages det, at hensigten er at erhverve en autentisk stykke snarere end en billig turist efterligning, opstår spørgsmålet om, hvordan en fortæller fra hinanden den ægte vare fra forfalskninger? Det ville være temmelig skuffende at bringe hjem et stykke købte i Vancouver kun at finde ud af senere, at det ikke er autentiske eller selv lavet i Canada. Man skal være forsigtig i turistområder, hvor alle mulige andre souvenirs såsom t-shirts, hockey trøjer, postkort, nøgleringe, ahornsirup og andre canadiske varer sælges.

De sikreste steder at shoppe for Pacific Northwest indfødte indiske kunst udskæringer til at sikre ægthed er altid de velrenommerede gallerier, der specialiserer sig i indfødte indiske kunst. Nogle af disse gallerier har reklamer i byen turistguider fundet i hoteller. Hæderkronede indfødte indiske kunstgallerier er også opført i magasiner, der fokuserer på indfødte kunst som indiansk kunst og indfødte folk. Disse gallerier vil normalt være placeret i downtown turistområder i større byer eller inden for indiske forbehold. Når man går ind i disse gallerier, vil man se, at der bliver kun indfødte indiske kunst og ingen af de andre sædvanlige turist souvenirs som t-shirts eller postkort. Disse gallerier vil have eneste autentiske indfødte indiske kunst til salg, som de ikke beskæftiger sig med efterligninger eller forfalskninger. Udskæringerne er normalt underskrevet af carver.

Nogle af disse gallerier har også hjemmesider, så du kan shoppe og købe autentiske indianske udskæringer fra hjemme overalt i verden. Ud over disse gaden detail speciale gallerier er der nu velrenommerede online gallerier, der også har specialiseret sig i autentiske indfødte indiske kunst. Disse online gallerier er en god mulighed for at købe kunst, da priserne er normalt lavere end dem på gaden detail gallerier på grund af lavere faste omkostninger. Naturligvis, ligesom alle andre shopping på internettet, skal man være forsigtig så når der beskæftiger sig med en online galleri, Sørg for, at deres stykker har oplysninger om den faktiske kunstner eller carver at sikre ægtheden.

Nogle turistbutikker bærer autentiske indfødte indiske kunst samt de andre turistede souvenirs for at tage højde for alle typer af turister. Når du handler på disse typer af butikker, er det muligt at fortælle fra hinanden de reelle stykker fra reproduktioner. Autentiske indfødte indiske udskæringer er hugget ud af træ. Gengivelser er lavet af plast eller resin fra en støber vil være meget lettere i vægt. En reproduktion vil undertiden have et selskab navn på det og aldrig vil indslag en kunstners signatur.

En autentisk indianske carving er en en af en slags stykke af kunst og intet andet på hylderne i butikken vil se ud nøjagtig som den. Hvis der er dubletter af et bestemt stykke med præcise detaljer, er stykket ikke autentisk. Hvis et stykke ser også perfekt i detalje med absolut lige bunde eller sider som de falske totempæle vist i det foregående kapitel, er det formentlig ikke real. Selvfølgelig, hvis et stykke funktioner en mærkat, der angiver det foregik i et asiatisk land, er så det naturligvis en falsk. Der vil også være en stor prisforskel mellem autentiske stykker og efterligninger.

Hvor bliver det vanskeligere at fastslå ægthed er med de reproduktioner, der er også lavet af træ eller anden form for træ komposit. Dette kan være en reel grå område til dem bekendt med autentiske indfødte indiske kunst. De kan endda have nogle type af tag, der viser, at det var hånd lavet eller malet men hvis der er andre stykker på hylderne, der ligner også hinanden i detaljer, de er sandsynligvis håndværk produceret i store mængder i stedet for ægte kunst originaler. De autentiske stykker vil altid være den højeste prissat og holdes normalt i en separat hylde eller væg i butikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.