Må ikke købe Baby Gavekurve, gøre dem selv

Har du nogensinde bemærket, hvordan nogle baby gaver skiller sig ud fra mængden mens andre synes at fare vild i bunken af gaver? Baby Gavekurve er intet andet end en håndfuld gaver herunder legetøj, bøger, slik mv. pakket i en smuk kurv. Men for at købe baby gave kurve er ikke tilstrækkelig disse dage. Præsentationen er det, der betyder mest. Dette har mindre at gøre med udgifterne til baby gaver derefter med den måde de er sat sammen eller præsenteret.

Skridt til at opbygge en smuk Baby gavekurv

For at præsentere en baby gavekurv, som ser unikke og trækker bør opmærksomhed følgende forslag være nyttige:

1) samtidig med at vælge gaver til at lægge i kurven skal man omhyggeligt tro om de aktuelle og vigtige behov for forældrene. For eksempel, kan en kupon for børnepasning, især om natten, være en rigtig god mulighed.

2) man kan vise sin kreativitet ved at sammensætte en sygepleje overlevelse kit bestående af bryst pads, lansinoh fløde og en kopi af “The Womanly kunst af amning”.

3) en anden mulighed er at oprette en sleep-tid baby gavekurv bestående af en blød baby tæppe, en hvid støj CD og et mirakel tæppe.

4) man skal være meget særlig omkring leverer alt, hvad der vil være behov for forældre til at nyde gaven. For eksempel, hvis gaverne kræver et sæt batterier, ville så det være rart at medtage en lille pakke af batterier.

5) det ideelle baby gavekurv bør være den, der ikke kræver nogen arbejde for forældre til at nyde.

6) det ville være rart at medtage gave modtagelse i kurven, hvis forældrene få to eller tre lignende baby gaver, så det bliver nemt at bytte den til en anden en.

7) en kort at nævne de fulde navn og adresse på den person, som fremlægger gaven bør være i kurven så det vil hjælpe forældre holde styr på gaverne og returnere en tak note, hvis de vælger.

8) det er vigtigt, hvis man ikke kender familien meget godt, så han eller hun ikke skal sende en personlig gave. Med en personlig gave, bliver alt for ofte navnet stavet. For eksempel kan navne som John og Kathy være stavet som Jon og Cathy. Derudover er det meget vanskeligt at vide, af hvad navn forældre kalde barnet. Hvis de hedder hendes Margaret, men bruges til at kalde hende ved et kaldenavn som Peggy, så er det muligt at barnet aldrig ville få en gave med Margaret graveret eller broderet på det.

Så der har du det. Hvis du ønsker at købe baby Gavekurve til nyfødte babyer og deres mødre, kan du skille sig ud fra resten med ovennævnte anbefalinger og en smule kreativitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.