Kvaliteter af en god kontorstol

På grund af nutidens teknologi tilbringer enorme mængder af mennesker det meste af deres arbejdstid bag et skrivebord i et ubehageligt kontorstol. På grund af denne stationære livsstil, flere og flere personer at blive overvægtig, ude af form og udvikle andre helbredsproblemer.

Selv om en stillesiddende livsstil forårsager helbredsproblemer i sig selv, forårsager en ubehagelig kontorstol en helt ny arena af problemer. Time efter time i en ubehagelig stol bringer om rygproblemer, hals smerter og bare samlede krop ømhed fra dårlig kropsholdning.

Nedenfor er retningslinjer, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige kontorstol, derfor reducerer kroppens ømhed, stivhed og smerter.

Køber en kontorstol er lignende at købe en bil. Ville du købe en bil uden at testkøre det? Det samme gælder for at vælge din stol, du har brug at sidde og føle det. Igen, bare som din bil, du ønsker komfort; du vil tilbringe talrige timer i bilen pendling, indkøb og løbe ærinder. Den samme tankegang gælder for din kontormøbler. Du vil bruge mange timer i stolen så vælg med omtanke.

Nedenfor er retningslinjer for, hvad du skal kigge efter, når du køber din næste kontorstol.

Rygstøtte

Din nye stol bør give passende rygstøtte. Rygstøtte af stolen bør også være justerbar at passe ordentligt til din ryg. Stolens ryglæn skal forblive den samme, som du flytter og læne sig tilbage i stolen. En god kontorstol med ordentlig rygstøtte vil forbedre din kropsholdning og derfor eliminere eller reducere ryg smerter og stivhed. At vælge en kontorstol uden tilstrækkelig rygstøtte kan forårsage rygproblemer, der kunne bo hos dig hele dit liv.

Siddepladser

Polstring og design af sædet bør overvejes. Forreste del af sædet skal have en afrundet kant. En lige horisontale front vil afskære omløb på bagsiden af knæene. Et godt tip er, at du skal kunne glide fingrene mellem indersiden af ben og den forreste kant af sædet.

Bredde af sæde og armlæn

Du skal passe ind i stolen. Hvis du er nødt til at klemme i stolen så passer det ikke, uanset hvor godt det kan forekomme, når du sidder. Der bør være plads mellem armlæn og din krop. Derudover skal armlæn interagere med skrivebord. En god kontorstol vil har justerbare armlæn. Hvad godt er armlæn, hvis de ikke er brugbar eller ubehageligt at bruge. Kvalitet armlæn kan hjælpe med opgaver som læsning og skrivning, og under pres og spændinger fra nakke og skuldre.

Højdejusteringer

Mennesker er ikke alle den samme højde; Derfor skal din kontorstol en højdejustering. Specifikationer til at justere din kontorstol og fremme god kropsholdning er som følger: lår bør være vandret til jorden, mens begge fødder på jorden og håndled bør lige mens du skriver

Hvis du ikke kan finde en office stol højde, der giver begge af ovenstående, kan du finde en måde at ændre højden på dit tastatur, så du kan have lige håndled mens du skriver og din krop er justeret korrekt med stolen og gulvet.

Stabilitet

Stolen skal være stabil. Stolen vælter når du er i det er ikke sjovt. Alvorlig og permanent skade kan forekomme. Kigge efter en stol på hjul, der kan drejes og en fem-punkts base, der ikke vil vende dig over på hovedet når du læne sig tilbage.

Så tage tid, du er ude at handle til din nye Kontormøbler, tage denne artikel med dig. Når du har besluttet dig for din nye kontorstol, så sørg for det besidder alle de ovennævnte funktioner. Som tidligere nævnt vil en god kontorstol forbedre kropsholdning og fjerne ømhed og smerter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.