Hvor kan man finde gratis online lydbøger

Nu kan du blot tilmelde dig en tjeneste, der sender dig en månedlig pakke med bøger med rabat, men denne mulighed tilbyder ikke de mange gratis online lydbøger, der er tilgængelige. Hvis du har en pålidelig internetforbindelse, så kan du lytte til et bredt udvalg af gratis online lydbøger inden for få minutter! Her er et kig på, hvad der er derude.

Audiobooks Pro – Bedste Online Audiobook Download Service

Audiobooks Pro er en fantastisk online audiobook download service, der giver dig over tusind forskellige lydbøger, afspiller og musik downloads. Du kan vælge mellem mere end 1.000 aktuelle udgivelser og over 1.100 klassiske lydbøger samt nye udgivelser. Dette er langt det bedste udvalg til rådighed på internettet for lydbøger og andre medier.

Lydbøger UT – Et digitalt bibliotek med tusindvis af lydbøger, der er tilgængelige via iTunes Music Store. Du kan vælge mellem tusindvis af titler, herunder klassikere og nyere udgivelser. Dette websted indeholder en “audio club” -funktion, der hjælper dig med at finde interessante lydbøger baseret på genrer, skuespillere, så du altid vil være i stand til at lytte til noget i din egen yndlingsgenre.

Commoda Autem – En anden fremragende online audiobook download service, der giver gratis lydbøger og lyd podcasts. De har også et bibliotek, der inkluderer både genre- og årti-span-valg, så du skal være sikker på at tjekke, hvad de har at tilbyde. De er ikke gratis, men de er meget gode. Deres udvalg omfatter aktuelle bestsellere, film, noveller og komplette lydbøger, så du aldrig løber tør for muligheder. Deres podcast er min favorit af alle, og du bør tjekke det ud, det er underholdende.

Lydbøger UT – En vidunderlig online site, der giver hundredvis af gratis bøger og lydbøger om måneden. Deres storytel platform giver dig mulighed for at lytte til en anden lydbog hver dag. For eksempel kan du i dag lytte til en George Washington lydbog, en Alexander den Store lydbog og en Homer lydbog. Bonusområdet for at være medlem af denne service er, at hver gang du logger ind, får du en gratis storytel-konto. Det koster ikke noget at blive medlem, og du får adgang til hundredvis af lydbøger, hvilket altid er et plus.

Librum Review – Hvis du er på udkig efter gratis og nem at finde gratis ebøger og lydbånd så Librum Review er perfekt til dig det kan også være de har kronvidnet. De har et stort bibliotek med gratis historier, gratis noveller og et par gratis film. Du kan også få en daglig dosis af kultur, nyheder og underholdning. Hvis du elsker at lytte til en god bog og er på udkig efter noget, der ikke ligefrem mainstream, men har en raggingly fremragende plot og store tegn så Librum er perfekt.

Lydbøger, UT – Hvis du har en internetforbindelse og et kreditkort, så kan du bruge Lydbøger UT. Dette er et websted, der er dedikeret til at give et samfund til folk, der elsker at lytte til lydbøger og endda dem, der elsker at se tv-shows og film. Der er lydbøger til rådighed for dine foretrukne tv-shows som Supernatural, Scrubs, Prison Break og Glee. For filmelskere er der masser af chick flicks som Meet the Parents, The Fast and the Furious og Homefront. Alle episoder af populære tv-shows er tilgængelige på dette site.