Gør dine artikler arbejde hårdere For dig

Du sikkert allerede kender hvor effektiv artiklen markedsføring kan være at drive trafik til dit websted og forbedre din søgemaskine placeringer. Du bruger lidt tid hver måned eller endda hver uge til at skrive og indsende artikler. Nu kan du gøre dem til at arbejde endnu hårdere for dig ved at genbruge dem. Her er et par ideer til at få dig i gang.

Starter ud ved at kombinere flere relaterede artikler i en gratis rapport. Du kan gøre denne rapport tilgængelig for dine besøgende og opfordre dem til at give det videre til venner og familie. Selvfølgelig vil du have din ressource box og flere links til dit websted i rapporten. Dette kan bringe dig en masse trafik, som rapporten videregives fra person til person.

Du kan også nævne en gratis e-kursus i din rapport og oprette en e-kursus, der udvider på den idé, du diskuteret i rapporten gratis eller opbygge e-kursus omkring et relateret emne. Indlæse dit e-kursus i en auto-responder og begynde at bygge din abonnent liste.

Du opretter en værdifuld liste over folk, at du kan holde kommer tilbage til dit websted. Du kan også sælge dine egne produkter og affiliate produkter til mennesker på denne liste.

Tage alt det indhold, du har samlet i din rapport og din e-kursus. Tilføje nogle regneark og kødet ud med nogle yderligere eksempler, tip og idé. Skrive en introduktion til emnet og tilføje en indholdsfortegnelse. Du ved, har en e-bog, som du kan sælge.

Tage indholdet fra din e-bog og undervise en teleclass om emnet. Det kunne være en gratis teleclass eller teleseminar eller en betalt en. Kontroller, at du registrere seminaret. Du kan kombinere din e-bog samt optagelse af teleseminar, et udskrift af opkaldet og en projektmappe. Du ved, har en multi-media e-kursus, som du kan sælge så godt.

Den grundlæggende idé er at genbruge dit indhold så mange gange og på så mange måder som muligt for at gøre mest muligt ud af den tid du bruger på at skrive artikler. Det hele starter med at skrive et par relaterede artikler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.