5 IDIOTSIKRE STRATEGIER FOR KVANTESPRING PARTNERSKABER

Strukturen i kreditunionen industrien er blevet omdannet af lovgivningsmæssige ændringer og den efterfølgende overgang af mange kreditforeninger til samfund og multi-obligation områder for medlemskab. Der er en række problemer med de visuelle effekter industrien i øjeblikket. Nå det har været et år siden IA meddelte, at det er planen at unionize visuelle effekter arbejdstagere og to år siden de begynder at forske i muligheden for unionizing denne industri. I deres fortrops bestræbelser, bør de penge, der rejses med salg gå til to steder, i øjnene af IWW: Til andre kapitalister, til at finansiere deres udnyttelse af arbejderklassen, ved at hjælpe dem med at sælge deres produkter, og til bureaukrater, der kan sidde rundt i timevis om dagen skændes med hinanden over rigdom fordeling , overbevist om, at de er det væsentlige stykke til proletariske revolution.

En af fordelene ved en eller anden form for betalt medlemskab er, at du adskiller det alvorlige fra dem, der ikke er seriøse. En af de potentielle fordele, hvis der var en brancheorganisation, ville det måske være enklere for en arbejdstagergruppe (fagforening eller anden gruppe) at forhandle. Der er dem, der tror, at hvis en handelsorganisation gavner virksomheder med mere overskud, at disse overskud vil sive ned til arbejderne i ydelser og løn. Ulempen er, at en brancheorganisation kan bruge sin styrke i antal for at undgå arbejdstagergrupper. Alle, af disse ikke indirekte gavner arbejdstageren, men det er vigtigt ikke at forveksle formålet med og formålet med en brancheorganisation med en arbejdstagerorganisation. Bill Wedderburns lærebøger om komparativ arbejdsret sætter forståelsen for vores tilgang til analyse og forståelse af, hvordan fagforeninger bedst anvender lovfæstede rettigheder for at sikre deres langsigtede fremtid.

Ved nu de fleste af jer har hørt og forhåbentlig læse VES Bill of Rights. VES Visual Effects Bill of Rights – Hvad nu? Disse spørgsmål påvirker alle i visuelle effekter og vil have stor indflydelse på fremtiden, uanset hvor du bor. Jeg ved, at de fleste af jer hellere vil fokusere på de tekniske spørgsmål om visuelle effekter, og mange af jer har en modvilje mod selv at tænke på fagforeninger efter at være blevet bombarderet med myter og unøjagtige oplysninger. Men det er nu helt i fagforeningernes hænder at komme frem med deres oplysninger og overbevise alle involverede om, at de rent faktisk har en brugbar plan for både kunstnere og virksomheder. De kan ikke længere stole på bloggere og andre til at hjælpe med at få deres budskab ud, de er nødt til at påtage sig denne byrde selv, da de er dem, der har ansvaret for indsatsen.

Jeg er stadig mystificeret over, hvorfor fagforeningen ikke bliver seriøs og tager et rigtigt standpunkt. De kan sætte flere penge i udstyr, men de vil stadig afskedige folk i slutningen af projektet. Detaljerne er stadig under udarbejdelse. Indtil videre har de blæst forbi 1 år, og allerede folk har et stort problem med dem. Arbejdskraft er næsten altid den største udgift. Fra hvad jeg kan fortælle, er det fuldt ud muligt, at denne kombination af faldende finansiel sikkerhed og højt profilerede fagforening handling ansporet USA Brug af Nail lister nogle af de mulige løsninger og skitserer, hvad unionen kan gøre, AkasseMedlem hvis de ønsker at lykkes. Og ligeledes er det muligt, det kan hæve standarden på bud arbejde og gør arbejdet. Labor Hire Virksomheder i Melbourne er op på denne ting, og har været at give job til arbejdsløse, der desperat søger arbejde og er ikke blevet rekrutteret eller placeret andre steder.